BejelentésAllegro
Ez operett!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kedves Operett Kedvelő!

 

Somos Zoltán vagyok. Énekesi tanulmányaimat magánúton kezdtem, majd a budapesti Opera Viva Stúdióban folytattam. Ez idő alatt számos operában közreműködtem szereplőként vagy kórusban. A veszprémi Petőfi Színházban több nagyoperett előadásában is részt vettem szereplőként vagy kórusban mint a Marica Grófnő, Víg Özvegy vagy a Bécsi Vér.

 

Kodály Háry János című daljátékában a főszerepet alakítottam.

Partnerem Farkas Edina énektanár-karmester szakon diplomázott. Szóló énekesi pályafutása elsősorban az egyházi zene interpretálásában nyilvánul meg

 

 

 

 

 

 

 

Hosszú évek óta Budapesttől a Balaton partig sőt Ausztriában is  operettgálákon, nyári rendezvények, falunapok, nyugdíjas találkozók rendszeres résztvevői vagyunk.


Repertoárunkat is úgy állítottuk össze, hogy abban a fiatalabbak és idősebbek egyaránt megtalálják a maguk számára kedves nagy slágereket és a kevésbé hallható, de gyönyörű melódiákat.

 

 

 

Operett műsorunkat ajánlom ősszel és télen szüreti rendezvényeken, idősek napján; szilveszterkor vagy a báli időszakban is. Tavasszal és nyáron a szokásos falunapokon vagy egyéb nyári rendezvényeken.

 

A Google keresőprogramon a "Somos Zoltán operett" címszó alatt még sok mindent talál rólunk.

 

 

 

Frissítve: 2016.10.18.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!